Päivitä Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager -päivitykset korjaavat virheitä, lisäävät uusia ominaisuuksia ja parantavat nykyisten ominaisuuksien toimintaa.

Päivitys 9.2-versiosta

Automaattiset päivitykset ovat saatavana version 9.2 korjaustiedostosta V alkaen. Jos käytössäsi on vanhempi versio, poista sovellus manuaalisesti ja asenna uusin versio Kasperskyn verkkosivuilta. Muutoin tuloksena on virhe.

Kaspersky Password Manager tarkistaa päivityspalvelimen joka 3. tunti uusien sovellusversioiden varalta. Jos uusi versio on saatavilla, Kaspersky Password Manager lataa sen tietokoneellesi taustalla.

Kun uusi versio on ladattu, sovellus vertaa kaikkia edellisen version sopimuksia uuden version sisältämiin sopimuksiin. Jos käyttäjän toimenpiteitä ei tarvita, Kaspersky Password Manager käynnistää päivityksen automaattisesti.

Jos loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen tai tietosuojakäytännön ehdot ovat muuttuneet, sovellus pyytää sinua tarkistamaan ja hyväksymään uudet sopimukset.

Jos et hyväksy uusia sovelluksen käytön ehtoja, voit jatkaa Kaspersky Password Managerin edellisen version käyttämistä, sillä olet jo hyväksynyt sen ehdot.

Kun päivitys on asennettu, Kaspersky Password Manager kehottaa sinua käynnistämään sovelluksen uudelleen, jotta muutokset voidaan ottaa käyttöön.